arxiu-port

Arxiver Capitular: Mn. Benigne Marquès 

Telèfon de contacte: 973. 350054

Per a peticions o consultes sobre els arxius diocesans: truqueu a les oficines del bisbat, tel. 973 350 054.

27 comentarios en “Benvingut/da

  1. buen día y felices fiestas. Podrían indicarme el correo electrónico de algún estudiante de la carrera universitaria de archivo o bibliotecario para que me pudiera ayudar con un estudio en los archivos de la Seu d’Urgell? A la espera de su respuesta, quedo, atentamente,
    Rosa María Escaró Isola

    Me gusta

  2. No es un comentari sino una petició. Es molt important el poder localitzar la data de naixement de TERESA CERDA ORTIZ, nascuda a Agramunt, a partir de l’any 1870 per si tambè hi consta la data de la seva difunció i el lloc on va morir, aquesta es data es molt important i segons el rector d’Agramunt, mossèn Uriel els llibres anteriors al 1900 estan dipositats a aquest aexiu de la Seu,
    A partir d’aquesta i fins el 1958 hem mirat els llibres de la rectoria i de l’Ajuntament d’Agramunt Es molt important, confio i agraeixo la seva col.laboració. Atentament
    RAMON PLA VICENS

    Me gusta

  3. Bon dia, podríem fer-me arribar el contingut del fons parroquial del Pla de Sant Tirs?, ja que no ho he sabut trobar a Internet.
    Gràcies

    Me gusta

      1. La meva mare Dolors Angelats Guitart, i el seu oncle Josep Guitart Roca, es cartejavem amb ell perquè eren família.
        Voldria veure si es conservavem correspondència entre ells
        Gràcies

        Me gusta

  4. Hola bon dia!!!, estic intentant fer el meu abre genealògic . Estic aturada en el 1833 el meu bes-avi, que va neixer a Isona ( Pere Abella Cirera), em van dir que d’aquella época tot anava a la Seu i aquí diuen que només tenen fins 1786.
    Algú pot ajudar-me? a on puc trobar mes informació.
    Molt agraida!!

    Me gusta

    1. Bona tarda. El meu avi tambe va neixer a Isona (Pere Gimó Abella) la seva mare Ramona Abella Bertran el seu pare Ramon Abella Vilar (+-1821- mort el 1864) i el seu pare Pau Abella Tots sembla ser a Isona. La major part de la documentació esta cremada. Hi han uns 3 o 4 anys a la Seu al voltant de 1860. I uns anteriors sobre 1786 i uns quants anys abans. tal com et diuen. El que si que hi ha molta cosa es d’Abella de la Conca que tambe hi ha Abellas.

      Me gusta

      1. Ha mirat a l’arxiu comarcal del Pallars Jussà, a Tremp? Tenen protocols notarials des del notari Pere Bertran i Feliu (notari entre 1756 i 1809) fins a Enric Mestre, notari el 1886. No és, però, una sèrie contínua i, a més, ha d’anar físicament a consultar-los.

        Me gusta

  5. Bon dia, voldria saber si en l’arxiu podría trovar dasdes de la meva familia de Castell Estaó, lloc enclavat a la Vall Fosca. El cognom de la familia es casa Benet

    Sebastià

    Me gusta

  6. Hola, soc Màrius Torrents, professor d’història de La Salle de Mollerussa i estic treballant en la biografia del sr. Jaume Ceriola ( senador vitalici que va viure entre 1797 i 1864).
    Em consta que va néixer a Agramunt el 11 de novembre de 1797 i estaria interessat en saber si la data és certa ( com a mínim si el van batejar per aquella data ) i quins era el seu segon cognom, així com el el segon cognom del seu pare ( Josep Ceriola) i el nom i cognoms de la mare.
    Salutacions i gràcies.

    Me gusta

  7. Hola, estoy buscando informacion de mi tatarabuelo Antonio Faus que nacio a mediados de 1845 en Castellbó (según tengo entendido era del pueblo de Carmeniu ) hijo de Antonio Faus y de Rosa (Maria) Castellá.
    Muchas gracias
    Ignacio Faus
    Buenos Aires, Argentina

    Me gusta

  8. Buen día, requiero información nacimiento, matrimonio, defunción de Josep Antonio Escaró Llurba, nacido entre 1798 y 1801 en la Seu d` Urgel, quien vivió en Calle del César Nº 16 hasta su muerte, acaecida entre 1866 y 1868 (según censos), su madre María Antonia LLurba Puig y padre Jose Escaró Paredes, todos naturales de Seu d´´ Urgel. Abuelos paternos: Felipe Escaró y Marianna Paredes.

    Muchas gracias
    Romy Escaró
    Lima, Perú

    Me gusta

Deja un comentario